Куплю 14ую зиму: 175/65R14, 185/60R14 или что-то похожее, можно на дисках 4x108 ET24
Сабж
шип-нешип пофигу
без фуфел, заплаток, грыж, саморезов и тэпэ
не лежащую на складе со времен брежнева
способную нормально отбалансироваться и не "прыгать"
в хорошем/отличном состоянии
предпочтительно какого-нить адекватного бренда
ы ?
__________________ страсти то какие, еббать мой жир (с) Йльюхо
да народ у нас говно, но другого народа, для вас пидорасов, у меня нет! (с) И. В. Сталин
topol3.ru
Ответ: Куплю 14ую зиму: 175/65R14, 185/60R14 или что-то похожее, можно на дисках 4x10
Цитата:
Сообщение от shishkabmw
чем тебе моя 185-65 14 не нра ?
я чего-то её не заметил - пойду пошуршу по форуму
Цитата:
Сообщение от Andrei525
175/70r14 в гараже место занимает
состояние энд производитель ?
да народ у нас говно, но другого народа, для вас пидорасов, у меня нет! (с) И. В. Сталин
topol3.ru
Ответ: Куплю 14ую зиму: 175/65R14, 185/60R14 или что-то похожее, можно на дисках 4x10
запачом сява то ?
пара пива ?
topol3.ru
где забирать то ?
описание меня уже прикололо:
Eskimo S2 ICE
Добре дошли на леда. Eskimo Ice е нова зимна гума, пригодена за шиповане, предназначена за екстремални зимни условия на движение, за сняг и лед. Новоразработената система за закрепване на шиповете подобрява тяхното фиксиране, като по този начин осигурява изключително управление, спиране и сцепление на леда. Гумата има индикатор на износването, който показва минималната дълбочина на каналите и протектора, препоръчвана за движение през зимата. Символът "снежинка" разположен върху страницата на гумата, удостоверява че Eskimo Ice отговаря на най-строгите стандарти на поведение на гумата през зимата, приети от производителите на гуми.
пнятненько ?
topol3.ru
пнятненько
заодно значицо заеду кабрик дособирать благо он там рядом стоит
topol3.ru